• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turn signals not working
#1
I have a 1973 Mach 1 and my turn signal slowly malfunctioning. Now it doesn't work at all, my hazard lights still work tho. I replaced my turn signal switch, turn signal relay with no luck. I pulled the fuse tonight and put a lil connection grease on it and they worked for about a min but blinked very slowly. Anyone else ever have this problem?
  Reply
#2
I'm having trouble opening my wiring diagrams but if it worked albeit slowly and then stopped then i'd look to the control for the flash, cant recall if its a relay or another type of device, but its the little thing that clicks everytime the light is turned on and off. Got the diagram open, its the turn signal flasher, located on a bracket above the glove box.
  Reply
#3
The turn signals and the 4 ways have separate flashers. They are both located on the top of the glove box. Try trading the flashers and see if that is the problem.



Mike AKA Ole Pony & Rare Pony

Our current Mustang garage/driveway
1973 Mustang Convert - Bought in 1974 - Still have it!
2004 Mach 1 Oxford White Auto, Bought Sept 06


[Image: 20180127_082009.jpg]

upload a photo on internet




  Reply
#4
(01-25-2018, 09:54 PM)OLE PONY Wrote: The turn signals and the 4 ways have separate flashers. They are both located on the top of the glove box. Try trading the flashers and see if that is the problem.

I've tried that, swapped them and put a new one on.
  Reply
#5
bad seat on the flasher?
  Reply
#6
Could be, I'll get my voltage meter out tomorrow and check it out
  Reply
#7
(01-25-2018, 10:07 PM)Robert sneed Wrote: Could be, I'll get my voltage meter out tomorrow and check it out

This may help you figure it out.




.pdf   img20180125_22482215.pdf (Size: 156.61 KB / Downloads: 43)
.pdf   img20180125_22482215.pdf (Size: 156.61 KB / Downloads: 43)
  Reply
#8
I love the obsure docs that we seem to come up with lol
  Reply
#9
Are all the bulbs checked and OK?
  Reply
#10
according to his posts the lamps light but off tempo and then stopped, bad bulbs don't light at all nor cause a delay, power flows or it doesn't lighting slow means the flow isn't occurring at the correct interval so a control device for power flow must be the culprit. Its the slow light that is the key, overcurrent that would blow a bulb would have nothing to do with a slow flash.
  Reply
Share Thread:  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Where to buy a new/used and working power steering box street rod mach 1 8 883 05-12-2017, 10:21 PM
Last Post: Otto
  Turn Key One Crank jb73Mach 4 573 10-31-2015, 03:44 PM
Last Post: jb73Mach
  Motor die off during left turn Harbernjero 4 798 02-27-2015, 03:14 AM
Last Post: Harbernjero
  Questions about working on 351C engine tony-muscle 16 2,405 09-14-2014, 09:02 PM
Last Post: tony-muscle
  working great and then.. BAM! shellbuyer 13 1,638 05-09-2012, 01:19 PM
Last Post: Jeff73Mach1
  is my ram air working properly??? 71MACH-1 4 1,126 04-22-2012, 04:14 PM
Last Post: goodnigh



Users browsing this thread: 1 Guest(s)