• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tapatalk won't post pics
#1
When I try to post a pic with tapatalk I get the message that the forum disabled that function. That sucks because I am using it exclusively during my trip.
It used to work a few weeks ago.

Also a great number if pics won't show up in various threads and I can only tell by the replies that the op must have posted a pic.
On other threads again its no problem.

[Image: 1z21rv4.png]

Mike

"If I were you...... I´d rather be me."  Tongue

Check out my video:
http://www.7173mustangs.com/thread-my-mustang-in-action

  Reply
#2
luxstang;147234 Wrote:When I try to post a pic with tapatalk I get the message that the forum disabled that function. That sucks because I am using it exclusively during my trip.
It used to work a few weeks ago.

Also a great number if pics won't show up in various threads and I can only tell by the replies that the op must have posted a pic.
On other threads again its no problem.

Mike, did this just start happening?

[Image: rocketfoot2012-copy.png]
1971 Mach 1 - 306cid/C4 Bright Yellow
"Just relax, I've got a friend named Felix who can fix anything!" ~James Bond
  Reply
#3
Testing


Attached Files Thumbnail(s)
   

[Image: rocketfoot2012-copy.png]
1971 Mach 1 - 306cid/C4 Bright Yellow
"Just relax, I've got a friend named Felix who can fix anything!" ~James Bond
  Reply
#4
rocketfoot;147257 Wrote:Testing

Seems like it worked for me! I did have to refresh the page on my phone to see the pic that was just uploaded...

[Image: rocketfoot2012-copy.png]
1971 Mach 1 - 306cid/C4 Bright Yellow
"Just relax, I've got a friend named Felix who can fix anything!" ~James Bond
  Reply
#5
I've had issues also. It will not even try. "Your forum has disabled image sharing from this app"
  Reply
#6
jeremycfr;147292 Wrote:I've had issues also. It will not even try. "Your forum has disabled image sharing from this app"
Make sure your tapatalk is up to date...I cannot reproduce the error!

[Image: rocketfoot2012-copy.png]
1971 Mach 1 - 306cid/C4 Bright Yellow
"Just relax, I've got a friend named Felix who can fix anything!" ~James Bond
  Reply
#7
   

Test....

Seems to be working now. I had issues with this before and also seen lots of posts from other members where I couldn't see the pictures.

[Image: 1_24_09_13_4_29_06.png]
  Reply
#8
(09-26-2013, 07:20 PM)rocketfoot Wrote:
jeremycfr;147292 Wrote:I've had issues also. It will not even try. "Your forum has disabled image sharing from this app"
Make sure your tapatalk is up to date...I cannot reproduce the error!

Not sure why. I'm running the newest version. It was working until it made me upgrade a few weeks ago.

Purchased the pro version and it still does not work. Could it be an individual setting on my 7173 account?

    . It appears to be an issue from my iPhone. I am running iOS 5 on my original iPad with an older version of Tapatalk and it works. My have an iPhone 5 with iOS 7 does not, but it was not working before the latest iOS update. Hmmm
  Reply
#9
(09-26-2013, 04:51 PM)jeremycfr Wrote: I've had issues also. It will not even try. "Your forum has disabled image sharing from this app"

That's exactly what it says. I think it started with the latest update, although I would not swear it.

[Image: 1z21rv4.png]

Mike

"If I were you...... I´d rather be me."  Tongue

Check out my video:
http://www.7173mustangs.com/thread-my-mustang-in-action

  Reply
#10
luxstang;147334 Wrote:
(09-26-2013, 04:51 PM)jeremycfr Wrote: I've had issues also. It will not even try. "Your forum has disabled image sharing from this app"

That's exactly what it says. I think it started with the latest update, although I would not swear it.

Hmmm...strange! If there is an issue with the new IOS, Tapatalk should have an update for me to load anytime! They do tend to keep up with updates pretty good!

[Image: rocketfoot2012-copy.png]
1971 Mach 1 - 306cid/C4 Bright Yellow
"Just relax, I've got a friend named Felix who can fix anything!" ~James Bond
  Reply
Share Thread:  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Can't see uploaded pics? 73' mach 1 4 157 12-12-2019, 04:03 PM
Last Post: Stanglover
  Missing Link to First Unread Post? midlife 4 183 11-07-2019, 07:21 PM
Last Post: midlife
  All Pics in threads gone. turtle5353 6 406 10-11-2019, 05:01 AM
Last Post: rocketfoot
  Having problem adding picture to post. Stanglover 10 565 03-21-2019, 10:16 AM
Last Post: rocketfoot
  Can't post text on Apple mobile devices luxstang 21 1,062 12-25-2018, 07:14 PM
Last Post: kcmash



Users browsing this thread: 1 Guest(s)