• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Starting issue
#21
(04-06-2019, 07:15 AM)jpaz Wrote:
(04-06-2019, 07:07 AM)Pegleg Wrote: My 48 year old wiring was falling to pieces inside the engine bay when i removed the engine and disturbed the wiring

I don’t have that problem.....yet. My issues are from the accident I was in.

... But they are sending your car back, NOT fixed...
Call the insurance company, they should fix this... maybe get them to pay for Randy to rebuild your harness?
I'm starting to have some doubts about this shop now
  Reply
#22
(04-06-2019, 01:36 PM)OMS pid= Wrote:
(04-06-2019, 07:15 AM)jpaz Wrote:
(04-06-2019, 07:07 AM)Pegleg Wrote: My 48 year old wiring was falling to pieces inside the engine bay when i removed the engine and disturbed the wiring

I don’t have that problem.....yet. My issues are from the accident I was in.

... But they are sending your car back, NOT fixed...
Call the insurance company, they should fix this... maybe get them to pay for Randy to rebuild your harness?
I'm starting to have some doubts about this shop now

I’m not really sure at this point. 

I still have a problem with the transmission too.

run_horse Run Horse Run!
John 72 Q Code
  Reply
#23
The little details like these are what takes the longest and are the most frustrating to figure out, but hopefully the shop comes through for you.

Sent from my SAMSUNG-SM-G930A using Tapatalk

        [Image: 20160929_171923_edit2_small.jpg]

1971 M-Code Mach 1 w/Ram Air, 408 stroker, 285/291 0.558" roller cam, Blue Thunder intake, TKO600, Hooker headers with electric cut-offs, FiTech EFI w/ RobBMC PowerSurge pump
Strange center section with Truetrac, 3.5 gear and 31 spline axles, 4-wheel disc brakes
  Reply
#24
(04-06-2019, 06:50 PM)tony-muscle Wrote: The little details like these are what takes the longest and are the most frustrating to figure out, but hopefully the shop comes through for you.

Sent from my SAMSUNG-SM-G930A using Tapatalk

Ya, it’s been very frustrating for them and me too. Kinda thought I was going to have it back by now, but these last couple things just showed up. The shop is really trying to figure it out.
I should have just had my trans gone thru while it was out for good measure, but I never had any problems with it. So as it turns out, it won’t stay in park. The parking pawl is either broken or the actuating rod broke. The shop where my car is doesn’t work on transmissions, other than installing them and changing pans and oil. They do have a guy that rebuilds them for them but it’s gotta be out of the car.

run_horse Run Horse Run!
John 72 Q Code
  Reply
Share Thread:  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  TURN SIGNAL AND BREAK LIGHT ISSUE 72mustang67gto 6 191 Yesterday, 03:15 PM
Last Post: 72mustang67gto
  Another strange turn signal issue 73pony 15 1,278 04-10-2019, 04:16 PM
Last Post: Fabrice
  Alternator/Choke issue just got worse mbrew2 2 342 12-03-2018, 09:08 AM
Last Post: mbrew2
  Odd alternator/choke issue mbrew2 3 319 11-29-2018, 02:24 AM
Last Post: Don C
  HEI Distributor/Starter Issue MNMustang73 5 369 11-28-2018, 11:12 AM
Last Post: turtle5353
  73 Solenoid/Starter voltage issue MNMustang73 10 928 07-19-2018, 10:35 PM
Last Post: MNMustang73
  Backup lights issue Ryunker 6 804 06-20-2018, 08:54 AM
Last Post: Vinnie
  Another horn issue brodertr 3 551 05-31-2018, 05:33 AM
Last Post: NOT A T5



Users browsing this thread: 1 Guest(s)