• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serious Lag.....
#1
Only with this website Sad Am I being hacked or messed with? Dodgy Been two days now. I'd even leave to take a crap and the page still won't load when I get back. When I do finally get through, then it takes another forever to fully open a page Huh Just me or anyone else experiencing this? I've got roadrunner and not free dial up so why the lag? Cleaned PC and all and still experiencing this, so I hope someone has an answer to this frustrating problem, but if no answer for me, then gots to say Aloha! Much mahaloz for the good times!
DJ
  Reply
#2
Hey DJ.. I have no problems at all conecting to the forum in any computer so i think the best you can do is to contact Barry direclty (Rocketfoot)... He´s the guy who runs everything in here Wink



Damián Cool

[Image: 120x45bk1ani.gif]
Vote For 7173Mustangs.Com Every Day!
  Reply
#3
I'm not seeing any issues with the server at all. Everything is all green lights! It is lightning fast on my home pc, work pc laptop and smart phone.

Anyone else having issues?

[Image: 1gq8uo.png]
1971 Mach 1 - 306cid/C4 Bright Yellow
"Just relax, I've got a friend named Felix who can fix anything!" ~James Bond
  Reply
#4
URUGUAYAN_FASTBACK;42536 Wrote:Hey DJ.. I have no problems at all conecting to the forum in any computer so i think the best you can do is to contact Barry direclty (Rocketfoot)... He´s the guy who runs everything in here Wink

rocketfoot;42537 Wrote:I'm not seeing any issues with the server at all. Everything is all green lights! It is lightning fast on my home pc, work pc laptop and smart phone.

Anyone else having issues?

Thanks guys! I figured it was just me, since I've been experiencing this for the past couple of days now and no one else complained. I'm constantly slamming on the refresh button and it's not cool, so gonna take a break for now and either do a complete clean on the ole pc and see if that works. If not, then I'll be back soon! Have fun and play nice while I'm gone. I'm not a computer guy so just curious why just this site while any other is normal fast?
Aloha,
DJ
  Reply
#5
Dj why dont you try downloading another web browser?... Maybe it is just a borwser problem... I find myself much more comfortable using Firefox than Internet Explorer for instance...

We can guide you to try this and maybe you can solve this issue withing minutes...

Follow this link for start.. http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all.html



Damián Cool

[Image: 120x45bk1ani.gif]
Vote For 7173Mustangs.Com Every Day!
  Reply
#6
URUGUAYAN_FASTBACK;42544 Wrote:Dj why dont you try downloading another web browser?... Maybe it is just a borwser problem... I find myself much more comfortable using Firefox than Internet Explorer for instance...

We can guide you to try this and maybe you can solve this issue withing minutes...

Follow this link for start.. http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all.html

This is true...IE is super slow on every page for me. Firefox and Chrome are much faster!

[Image: 1gq8uo.png]
1971 Mach 1 - 306cid/C4 Bright Yellow
"Just relax, I've got a friend named Felix who can fix anything!" ~James Bond
  Reply
#7
rocketfoot;42558 Wrote:
URUGUAYAN_FASTBACK;42544 Wrote:Dj why dont you try downloading another web browser?... Maybe it is just a borwser problem... I find myself much more comfortable using Firefox than Internet Explorer for instance...

We can guide you to try this and maybe you can solve this issue withing minutes...

Follow this link for start.. http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all.html

This is true...IE is super slow on every page for me. Firefox and Chrome are much faster!


IE works fine for me here at workHuh

  Reply
#8
FasTnNefariouS;42534 Wrote:Only with this website Sad Am I being hacked or messed with? Dodgy Been two days now. I'd even leave to take a crap and the page still won't load when I get back. When I do finally get through, then it takes another forever to fully open a page Huh Just me or anyone else experiencing this? I've got roadrunner and not free dial up so why the lag? Cleaned PC and all and still experiencing this, so I hope someone has an answer to this frustrating problem, but if no answer for me, then gots to say Aloha! Much mahaloz for the good times!
DJ

Check with your provider. I had a similar problem a couple weeks ago and it was a problem with Earthlink which was quickly resolved. Something about a software glitch at the CO. I jumped through the same hoops you did and nothing wrong with the computer, router or modem.

mike

[Image: 1_11_11_13_11_50_27.png]
  Reply
#9
Yup...I agree with goodnigh check with your provider....I know freinds who been on cable connections and get crap for over a week or 2..then figure out it was just the company and not them..lol

Btw..What kinda scans you runing? And do you got the tool bars dissabled on your browser? If its not the company...I seen some spywear really pull a connection down...And windows defender is crap...It won't find them...You need to download something like ad aware.. you can download and use it for free if you dont allready have it from here.... http://www.lavasoft.com/products/ad_aware_free.php its not a hog at all..And doesnt take up any room...its easy to use too.
  Reply
#10
Thanks guys! I installed adaware and it did find something called "myway" and removed it. Pc ran smoother and for a few minutes I got no lag here, but then the lag started up again Sad Not as bad as before though, so I'll learn to deal with it, thanks again!
DJ
  Reply
Share Thread:  




Users browsing this thread: 1 Guest(s)