• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Replying to thread problem?
#1
When I hit reply to thread and go to next page, I put the cursor in the dialog box and start typing my reply. All good. I get a few letters or few words typed and the cursor disappears and the page scrolls up. Put the cursor back in dialog box, type few more letters and bam same thing keeps happening.  Page doesn't always scroll up but the cursor keeps disappearing. Get to the point that I cannot reply without a lot of time and anger LOL!!  Anyone else have this trouble?? And it has happened on my home computer and my work computer.

Also one other thing when replying to a thread on my iPhone........ I have a serious lag in the letters im typing and the words actually appearing on the screen.  takes forever to reply because I have to stop and wait for the letters to catch up to what I'm typing. And I  don't type that fast!! usually with 1 finger!

Kevin

1971 Mach 1
408C Stroker
C4 w/3,000 stall
8.8" Rear w/3.73's
Disc brakes all way around.

[Image: 044.jpg]

https://youtu.be/SoW1fhaFPzY
  Reply
#2
I have not had those issues directly but have experienced a problem when replying on the new site format as well. It has to do with spelling mistake correction... after writing a response, I go back to correct the spelling mistakes and in some cases I lose complete sentences and partial paragraphs after making the one correction, just disappear after making the correction. Frustrating...
  Reply
#3
I've had exactly that problem. Reported to moderator a couple of weeks ago.
  Reply
#4
Kevin, sure glad you posted this when you did. I received a new lap top for Christmas and was on the verge of throwing it out the window. When  replying to a post the curser would disappear and the screen would roll to the bottom of the page. I'm not a fast typist, so combining that with the curser disappearing and screen rolling made for some frustrating moments. Might be just me, but with a long delay in being able to respond to a post, I feel like I'm second guessing someone that has already provided good info when my post comes in behind them with the same info.
I have also had the same thing to happen as Ken has experienced. Spelling corrections have resulted in lost sentences, paragraphs, or occasionally an entire post!

Steve

No Officer...I really don't know how fast I was going, my speedometer stopped at 140!
  Reply
#5
(04-03-2017, 10:20 AM)secluff Wrote: Kevin, sure glad you posted this when you did. I received a new lap top for Christmas and was on the verge of throwing it out the window. When  replying to a post the curser would disappear and the screen would roll to the bottom of the page. I'm not a fast typist, so combining that with the curser disappearing and screen rolling made for some frustrating moments. Might be just me, but with a long delay in being able to respond to a post, I feel like I'm second guessing someone that has already provided good info when my post comes in behind them with the same info.
I have also had the same thing to happen as Ken has experienced. Spelling corrections have resulted in lost sentences, paragraphs, or occasionally an entire post!

Ha-ha rofl  at least I'm not the only one that has thought of smashing my laptop!!!  What's really frustrating is that it don't happen all the time. but yesterday, I couldn't get through one reply!

Kevin

1971 Mach 1
408C Stroker
C4 w/3,000 stall
8.8" Rear w/3.73's
Disc brakes all way around.

[Image: 044.jpg]

https://youtu.be/SoW1fhaFPzY
  Reply
#6
having same issue here.

73 Grandé H Code. Headman long tube headers, T-5 Transmission, 3.70 Traclok, Lowered 1" all around, Aussie 2v heads w/ 2.19 intake, 1.71 exhaust, screw in studs, full roller cam 608/612 lift 280/281 duration LSA 112, Quick Fuel 750 CFM double pumper, AirGap intake.

- Jason


[Image: 082-hot-rod-power-tour-2017-1970-1970s.jpg]
  Reply
#7
It happens to me as well. It seems to be connected to the ad at the bottom of the page. I notice that some ads have issues and so I click on the X for the ad and the problem goes away (for a while).

'Mike'
73 Convertible - 351C/4V CC heads/4bolt/forged flat tops/comp 270/rhodes/mallory unilite/tri-power/hookers/glasspacks/c6/3.50 limited slip/Gear Vendors/Global West sub frames, strut rods and shelby style traction bars/ Rear sway bar/tilt steering (not original)

Pics of modifications included in:
  Reply
#8
(04-03-2017, 10:20 AM)secluff Wrote: Kevin, sure glad you posted this when you did. I received a new lap top for Christmas and was on the verge of throwing it out the window.

We've all been there, I think



.gif   c-bash.gif (Size: 90.35 KB / Downloads: 47)



“If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.”
--Albert Einstein
  Reply
#9
No problems here, but I do use ad-blocker software.

Let me check your shorts!
http://midlifeharness.com

[Image: Flamicon2.jpg]


[Image: oldfart.png]
  Reply
#10
Is everyone having this issue seeing it while using Internet Explorer Browser?  I have read that there are some issues with MyBB software on IE, especially older versions of IE such as IE 9 or IE10. 

Try visiting the forum on Firefox and see if the issues persist.

[Image: rocketfoot2012-copy.png]
1971 Mach 1 - 306cid/C4 Bright Yellow
"Just relax, I've got a friend named Felix who can fix anything!" ~James Bond
  Reply
Share Thread:  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Do we have a problem attaching pictures? Stanglover 10 458 07-14-2019, 12:48 AM
Last Post: 1sostatic
  Having problem adding picture to post. Stanglover 10 415 03-21-2019, 10:16 AM
Last Post: rocketfoot
  can I move a post from one thread to another? Stanglover 2 781 07-13-2017, 04:34 PM
Last Post: luxstang
  Search Problem Don C 0 666 06-06-2017, 03:10 PM
Last Post: Don C
  4/08/17 site keeps locking up while replying Stanglover 0 549 04-08-2017, 08:15 AM
Last Post: Stanglover
  "You posted in this thread" sign luxstang 9 813 02-20-2017, 03:25 PM
Last Post: luxstang
  Uploading pics problem. turtle5353 4 801 02-17-2017, 06:48 AM
Last Post: turtle5353
  Missing photo's in older thread Flatback72 9 875 02-08-2017, 06:39 PM
Last Post: will e



Users browsing this thread: 1 Guest(s)