• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problems uploading Marti Report
#1
I'm trying to upload my Marti Report for my car and when I try to submit it it states "value for upload required", what does that mean?

I tried changing from a PDF to a JPEG but I get the same message.

p.s. apparently it is not the upload of the Marti report when changed to a JPEG file because is just worked when I attached it here.

Nevermind, I found the problem, I was trying to post the Marti Report as an attachment instead of it's assigned upload spot. Blush


Attached Files Thumbnail(s)
   
  Reply
#2
Did you save it in My Documents and dowload it from there?

[Image: 2rr7aiv.png]

Just cruising along minding our own business when BAM!!! The LAWS show up.
  Reply
#3
Weird thing is you cannot do it from the mobile site and mobile app.
  Reply
#4
jeremycfr;99392 Wrote:Weird thing is you cannot do it from the mobile site and mobile app.

Yes, the mobile theme and app is limited in features. You would need to use the full theme to upload.

[Image: 1gq8uo.png]
1971 Mach 1 - 306cid/C4 Bright Yellow
"Just relax, I've got a friend named Felix who can fix anything!" ~James Bond
  Reply
Share Thread:  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Uploading pics problem. turtle5353 4 598 02-17-2017, 06:48 AM
Last Post: turtle5353
  Video gallery problems eddyw 2 443 02-13-2017, 10:30 AM
Last Post: rocketfoot
  Missing Marti Report Steve73QMach1 2 519 04-10-2016, 10:00 PM
Last Post: Steve73QMach1
  private messaging problems adm22 2 621 11-28-2013, 08:26 PM
Last Post: adm22
Stop message problems 87fox72mach 7 979 05-23-2013, 05:25 AM
Last Post: rocketfoot
  PROBLEMS on site Tnfastbk 6 1,870 04-18-2012, 03:52 PM
Last Post: Tnfastbk
  Trouble uploading photos, PLEASE HELP!!! kevken1959 5 1,137 12-31-2011, 03:01 PM
Last Post: Don65Stang
  Server Problems! rocketfoot 20 3,407 08-24-2011, 05:28 PM
Last Post: OLE PONY



Users browsing this thread: 1 Guest(s)