• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Video
#1
Posted a video of First Start and all I see is the URL.
I know there is a way to post the actual YouTube opening
screen but can't remember how.

mike

[Image: 1_11_11_13_11_50_27.png]
  Reply
#2
On the YouTube site you should see the video url. Right click and "Save Image Location" or something like that, and then right click and paste it into your post. I'm pretty sure that's what I did last night for my startup video.

Doc

Doc

[Image: 6y14ea.jpg]

Project started 8-7-10
Completed: All new suspension, rebuilt 351C H Code bored .030 over with mild cam and intake, new 3.50 TracLok, custom exhaust system
Current "mini-project": interior upgrade Undecided
  Reply
#3
I see what I did wrong. Posted the "private" URL and not the "public one".

mike

[Image: 1_11_11_13_11_50_27.png]
  Reply
Share Thread:  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Having problem adding picture to post. Stanglover 10 154 03-21-2019, 10:16 AM
Last Post: rocketfoot
  Can't post text on Apple mobile devices luxstang 21 520 12-25-2018, 07:14 PM
Last Post: kcmash
  Suspecious post on forum Carolina_Mountain_Mustangs 3 349 11-15-2018, 07:26 PM
Last Post: secluff
  can I move a post from one thread to another? Stanglover 2 661 07-13-2017, 04:34 PM
Last Post: luxstang
  Video gallery problems eddyw 2 503 02-13-2017, 10:30 AM
Last Post: rocketfoot
  YouTube Video goodnigh 4 818 06-17-2016, 12:35 AM
Last Post: goodnigh
  EDIT POST BUTTON MISSING rocket366 6 924 04-29-2016, 05:51 AM
Last Post: Don65Stang
  Edit Post jacked uP rocket366 2 582 04-25-2016, 10:06 AM
Last Post: Don65Stang



Users browsing this thread: 1 Guest(s)