• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
It's alive!
#1
Some of you might remember that my Mach 1 wouldn't start due to no electrical power to anything...well, I hooked the charger cart up to it today and it turned out to be a dead battery issue! She fired right up after an hour of 12 volt 10 amps. I was happy, needless to say!

So that's the good news...bad news is a squel on rev and a flat rear tire! Just can't win, lol!

Sent from my Galaxy S7 Edge using Tapatalk

[Image: 1gq8uo.png]
1971 Mach 1 - 306cid/C4 Bright Yellow
"Just relax, I've got a friend named Felix who can fix anything!" ~James Bond
[+] 1 user Likes rocketfoot's post
  Reply
#2
Congrats!

mike

[Image: 1_11_11_13_11_50_27.png]
  Reply
#3
That's good news.



“If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.”
--Albert Einstein
  Reply
#4
Sometimes it's the easiest solution that does the trick. Big Grin

[Image: 1z21rv4.png]

Mike

"If I were you...... I´d rather be me."  Tongue

Check out my video:
http://www.7173mustangs.com/thread-my-mustang-in-action

  Reply
#5
Good news!

- Mike
  Reply
#6
I'm still not sure if the New AGM Exide battery is bad or not...it went from 60 deg on Sunday to 22 deg this morning so I'll have to wait a bit more to get out in the garage and put a full charge in the battery.  At least I know nothing is broke or fried!

I have one of those fancy battery and charging system testers at work, once the weather breaks, I'll borrow it and test the battery and the whole system.

[Image: 1gq8uo.png]
1971 Mach 1 - 306cid/C4 Bright Yellow
"Just relax, I've got a friend named Felix who can fix anything!" ~James Bond
  Reply
Share Thread:  




Users browsing this thread: 1 Guest(s)