• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anyone using Internet Explorer?
#1
If you are using Internet Explorer, is the forums kinda messed up? Margins broken? I see a few issues on my end but Firefox looks perfect!

[Image: 1gq8uo.png]
1971 Mach 1 - 306cid/C4 Bright Yellow
"Just relax, I've got a friend named Felix who can fix anything!" ~James Bond
  Reply
#2
+ 1 for Firefox!

Safari on the iPad.

[Image: 386_07_10_13_5_58_42.jpeg]
My Mustangs:
71 M-code Mach 1, Medium Blue/White Sport, 4R70W, 3L50, Factory Ram Air.
72 Q-code Mach 1, Pewter/Black Sport, 4-spd, 3L25.
65 Convertible, Britney Blue/White/White, more modified than original.
05 Convertible, Legend Lime/Tan/Tan, future classic??
  Reply
#3
I use Explorer 9 and it works fine on this site.

mike

[Image: 1_11_11_13_11_50_27.png]
  Reply
#4
IE8 looks good to me.

Steve



[Image: 25yvyp3.jpg]
  Reply
#5
On I.E. I see who's online and chat options, But do not see them using Firefox also much faster using Firefox

[Image: 2zdx09d.png]
Yea,Tho i cruise through the valley of the shadow of rice,I will fear no Turbo,For Torque art with me.Thy rods and crankshaft,they comfort me. Big Grin Robert
  Reply
#6
Good, at least it looks ok...but yeah, Firefox is way faster. This site was designed on Firefox and uses Mozilla effects for better display. I do recommend using Firefox or any of the modern browsers to get the full effect of the site! You can keep IE for other browsing, Firefox will work like a desktop application if you like! Just don't let it be your default browser.

[Image: 1gq8uo.png]
1971 Mach 1 - 306cid/C4 Bright Yellow
"Just relax, I've got a friend named Felix who can fix anything!" ~James Bond
  Reply
#7
According to COMCAST, I have to use IE for my email as they have some type of "issues" with Firefox.

I have been using Firefox for our Forums but have recently (last couple of days) noticed situations where the cursor "goes back" to another spot in the text...very frustrating.

BT

Do the RIGHT thing.
  Reply
#8
I use MSN Explorer, ver 10.2 and have not noticed any problems.



Mike AKA Ole Pony & Rare Pony

Our current Mustang garage/driveway
1973 Mustang Convert - Bought in 1974 - Still have it!
2004 Mach 1 Oxford White Auto, Bought Sept 06


[Image: 20180127_082009.jpg]

upload a photo on internet




  Reply
#9
Cool, I made a few changes to help with IE compatibility...hopefully there are no major issues! Big Grin

[Image: 1gq8uo.png]
1971 Mach 1 - 306cid/C4 Bright Yellow
"Just relax, I've got a friend named Felix who can fix anything!" ~James Bond
  Reply
#10
I use IE6 (Yes, six) and it works fine.

Sometimes the pictures don't size up if I hit the bar (inside the page). Always seems to work if I click the picture itself.

'Mike'
73 Convertible - 351C/4V CC heads/4bolt/forged flat tops/comp 270/rhodes/mallory unilite/tri-power/hookers/glasspacks/c6/3.50 limited slip/Gear Vendors/Global West sub frames, strut rods and shelby style traction bars/ Rear sway bar/tilt steering (not original)

Pics of modifications included in:
  Reply
Share Thread:  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Problems with Internet Explorer 9 rocketfoot 1 878 03-28-2011, 10:40 AM
Last Post: 73vertproject



Users browsing this thread: 1 Guest(s)