Current time: 12-10-2016, 01:51 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Welcome to 7173Mustangs.com!

You are currently viewing the board as a guest. Please Register or Login for full functionality

If you registered and did not receive your email validation, please send a contact note to the admin by clicking here and filling out the short form.



 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
video gallery problem
Author Message
machman_73



*
Practically Family

Posts: 510
Joined: Jul 2010
Region: Central
CLINTON. ILLINOIS
Reputation: 10


    Post: #1
    video gallery problem

    I click on vidio gallery and goes to the first page with all the video's. Then I click on a video I want it goes to the next page and under the 5 stars where I think the vid should be there's nothing. Is there something I'm missing. Thanks Mark
    (This post was last modified: 01-12-2011 10:18 AM by machman_73.)
    Offline 01-12-2011 09:51 AM
    Find all posts by this user Quote this message in a reply
    rocketfoot


    [Image: PAadmintag2.png]

    *
    Forum Admin

    Posts: 3,799
    Joined: Jul 2010
    Region: Northeast
    Latrobe, PA
    Reputation: 77



    Car of the Month Trophy Shooter Mustang Award

      Post: #2
      RE: vidio gallery problem

      It is working fine for me...what video are trying to view? Same thing for all videos?
      Offline 01-12-2011 10:17 AM
      Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
      machman_73



      *
      Practically Family

      Posts: 510
      Joined: Jul 2010
      Region: Central
      CLINTON. ILLINOIS
      Reputation: 10


        Post: #3
        RE: video gallery problem

        Same thing for all videos in the gallery. No picture of the video with an arrow to click on the page. It has everybody's comments. When the video is in a thread it works fine.
        (This post was last modified: 01-12-2011 10:30 AM by machman_73.)
        Offline 01-12-2011 10:21 AM
        Find all posts by this user Quote this message in a reply
        Tnfastbk



        *
        I'll Lock Up

        Posts: 7,245
        Joined: Sep 2010
        Region: Southeast

        Reputation: 69



        Car of the Month Trophy Shooter

          Post: #4
          RE: video gallery problem

          Same as MachMan here not working
          Offline 01-12-2011 11:15 AM
          Find all posts by this user Quote this message in a reply
          rocketfoot


          [Image: PAadmintag2.png]

          *
          Forum Admin

          Posts: 3,799
          Joined: Jul 2010
          Region: Northeast
          Latrobe, PA
          Reputation: 77



          Car of the Month Trophy Shooter Mustang Award

            Post: #5
            RE: video gallery problem

            I just tested in Firefox and IE and it is working fine. What browsers are you guys using?

            Can anyone play the videos?
            Offline 01-12-2011 11:55 AM
            Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
            machman_73



            *
            Practically Family

            Posts: 510
            Joined: Jul 2010
            Region: Central
            CLINTON. ILLINOIS
            Reputation: 10


              Post: #6
              RE: video gallery problem

              I use internet explorer. Mark
              Offline 01-12-2011 07:53 PM
              Find all posts by this user Quote this message in a reply
              72fastback



              *
              One Too Many

              Posts: 1,456
              Joined: Jul 2010
              Region: Not Selected
              gatineau,Quebec,Canada
              Reputation: 9


                Post: #7
                RE: video gallery problem

                works for me on firefox
                Offline 01-12-2011 08:09 PM
                Find all posts by this user Quote this message in a reply
                rocketfoot


                [Image: PAadmintag2.png]

                *
                Forum Admin

                Posts: 3,799
                Joined: Jul 2010
                Region: Northeast
                Latrobe, PA
                Reputation: 77



                Car of the Month Trophy Shooter Mustang Award

                  Post: #8
                  RE: video gallery problem

                  (01-12-2011 08:09 PM)72fastback Wrote:  works for me on firefox

                  I can't see any problems site side...are you guys able to see other videos and flash in general? I'm thinking that maybe your flash needs updated?
                  Offline 01-13-2011 06:20 AM
                  Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
                  Tnfastbk



                  *
                  I'll Lock Up

                  Posts: 7,245
                  Joined: Sep 2010
                  Region: Southeast

                  Reputation: 69



                  Car of the Month Trophy Shooter

                    Post: #9
                    RE: video gallery problem

                    Well mine is still not working. Using IE. When I select the video it starts to comes up then the screen flashes and comes back up and where the video would be has an X[/align]
                    Offline 01-13-2011 09:16 AM
                    Find all posts by this user Quote this message in a reply
                    rocketfoot


                    [Image: PAadmintag2.png]

                    *
                    Forum Admin

                    Posts: 3,799
                    Joined: Jul 2010
                    Region: Northeast
                    Latrobe, PA
                    Reputation: 77



                    Car of the Month Trophy Shooter Mustang Award

                      Post: #10
                      RE: video gallery problem

                      (01-13-2011 09:16 AM)Tnfastbk Wrote:  Well mine is still not working. Using IE. When I select the video it starts to comes up then the screen flashes and comes back up and where the video would be has an X[/align]

                      Do you use firefox at all? I'd like to see if it is happening to you cross browser. I can do remote viewing if you want me to look into it sometime?
                      Offline 01-13-2011 09:24 AM
                      Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply



                      Possibly Related Threads...
                      Thread Author Replies Views Last Post
                        YouTube Video goodnigh 4 302 06-17-2016 12:35 AM
                      Last Post: goodnigh
                        Car registry problem Stanglover 1 272 11-25-2015 07:04 AM
                      Last Post: rocketfoot
                        Vintage Ads Gallery Addition? dmasini 15 1,282 02-14-2013 04:34 PM
                      Last Post: dmasini
                        flash player plugin, safari problem brawler 5 612 10-13-2012 09:02 AM
                      Last Post: Don C
                        video gallery 72fastback 8 1,193 08-30-2012 04:07 PM
                      Last Post: 72fastback
                        Post Video goodnigh 2 553 04-13-2012 01:50 PM
                      Last Post: goodnigh
                        Posting Photos in the Gallery rocketfoot 3 1,043 01-27-2011 08:31 PM
                      Last Post: Tnfastbk
                        Rocketfoot --- Concours gallery? f117rt 5 1,171 10-28-2010 11:10 PM
                      Last Post: f117rt



                      User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)